З чемпіонами про спортивне майбутнє дітей!

Наш Центр продовжує активну діяльність у напрямку спортивного виховання дітей, якими ми опікуємось. Так, наприклад, у рамках проекту Спорт, 29 жовтня 2014 року до Центру захисту дітей «Наші діти» завітали поважні гості. Поспілкуватися з нашими вихованцями приїхали два визначні спортсмени: Завальнюк В`ячеслав, віце-президент Федерації хокею України, гравець національної збірної України учасник зимових Олімпійських ігор 2002, а також Христич Дмитро, радянський та український хокеїст, учасник матчів усіх зірок 1997 і 1999. У складі національної збірної СРСР переможець Чемпіонату світу 1990. У складі національної збірної України учасник зимових Олімпійських ігор 2002, заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

Дмитро і В`ячеслав з великим задоволенням пограли у хокей з підростаючими спортсменами нашого Центру. Діти залишились у захваті від спортивних трюків, які їм показали професіонали.

Під час спілкування вдалося також обговорити різноманітні теми, головним чином те, що зацікавлення та залучення дітей до занять спортом, надання переваги активному відпочинку і є запорукою міцного здоров’я.

Після гри В`ячеслав Завальнюк із захопленням поділився своїми враженнями: «Ви створили унікальний Центр для дітей, які потребують особливого підходу. Одразу відчувається, що це робиться не просто так, а дійсно від щирого серця, для зцілення поранених дитячих душ».


З чемпіонами про спортивне майбутнє дітей!Фотографій 6