«Наші Діти» відкривають Америку

Завдяки запрошенню благодійної організації «Orphan's Rainbow» ( США) діти нашого Центру мали змогу провести зимові канікули та свята з 21 грудня 2014 року по 12 січня 2015 року у штаті Техас, США. Діти проживали в гостях у американських родинах у таких містах як МакАллен, Мишен, Единбург і Веслако.


ФотогалереяФотографій 10
 

За три тижні діти зуміли відсвяткувати Різдво та Новий Рік, подивитися та відчути всі культурні особливості Техасу, а саме: скуштувати американської, бразильської, мексиканської кухні, покататися на конях на справжньому ранчо та відвідати міста МакАллен та Сан-Антоніо, побачити на власні очі Атлантичний океан, відвідати острів «Сан Падре Айленд» у Мексиканській затоці. Проживаючи в американських сім’ях, діти мали змогу спілкуватися з американськими дітьми, побачити як святкують Різдво та Новий Рік, відвідати місцеві школи, Церкви та Шпиталі. 


ФотогалереяФотографій 33
 

Також не обійшлось і без традиційних американських розваг - парки і атракціони, спортивні змагання, катання на ковзанах, ігри, боулінг та кінотеатри. Дітей запросили на справжній баскетбольний матч місцевих команд, де вони були вiп-гостями. Отримавши безліч подарунків та радощів, незабутніх вражень від країни «Американської мрії», наші діти повернулися до України.


ФотогалереяФотографій 30
 

Дякуємо нашим друзям за надану можливість відвідати Америку!                                                                     

А тепер - до школи за новими знаннями та удосконаленням англійської та іспанської мов!