• 1
  • 2
  • 3

Святий Миколай у нас у гостях

Ой, хто, хто Миколая любить,
Ой, хто, хто Миколаю служить,
Тому святий Миколай,
На всякий час помагай!

 

У вечір напередодні Дня Святого Миколая відбуваються дива! Діти вірять, що чемні отримають подарунки, а якщо погано поводилися – різочку. Усі – і дорослі і малі – чекають цього Святого з нетерпінням і вірять, що Миколай ні про кого не забуває, і що зранку під подушкою знайдуть від нього солодощі або річ, про яку так довго мріяли.

І не даремно. У це чарівне свято Миколая наші діти мали пречудовий настрій і їхні очікування справдилися: Миколай із закордону, янголята, веселі клоуни та гості створили справжню атмосферу дива. Підготувались і дітки – наш хор заспівав українські колядки, дзвінкі голоси розчулили присутніх і ще довго розходилися луною у пам’яті гостей. Привітати дітей прийшли народний депутат України, голова наглядової ради Німецько-Польсько-Українського Товариства в Україні, Сергій Тарута, заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов і його заступник Алла Загородня, начальники Київської міської служби у справах дітей Валерій Танцюра та начальник Дніпровської районної служби у справах дітей Олексій Поліщук. Завдяки представникам Національної Організації Скаутів України в нашому Центрі засяяв Вифлеємський вогонь миру, який символізує тепло, мир, злагоду і сподівання. Також привітати наших діток прийшли студенти із Київського регіонального вищого училища будівництва.

Миколай цього року був надзвичайно щедрим і згадав про всіх-всіх, не оминув він і співробітників Центру, тих, хто своєю працею і турботою опікує діточок щодня, – сімейні вихователі і батьки, соціальні педагоги, психологи і навіть домашні тваринки отримали сюрпризи від Святого. А в кінці всі разом «запалили» вогники на нашій новорічній ялинці.

Це свято було оповите чарівністю та добротою, програма вечора була наповнена конкурсами та розважальними номерами, а на завершення відбулася дискотека для дітей.


ФотографіїФотографій 40