• 1
  • 2

Наші діти займають призові місця на змаганнях з бігу на роликах

Життя – це постій рух, а ролики його прискорюють! Відчуття швидкості ні з чим незрівнянне, особливо коли дає результати.

21 лютого 2016 року команда Центру «Наші Діти» довела це під час змагань зі швидкісного бігу на роликах – заключного етапу «Зимового Кубку SAM Roller Club». Представники Центру успішно виступили на змаганнях, продемонструвавши свої спортивні досягнення. Переможці та призери перегонів визначались у кожній віковій категорії за ґендерною диференціацією по сумі балів, набраних на двох дистанціях (короткій та довгій).

На п’єдестал піднімалися: у категорії «Фітнес діти А» Ліза – золота медаль, Настя – срібна медаль, Марія – бронзова медаль; у категорії «Фітнес діти В» Іван – бронзова медаль. За остаточними результатами трьох етапів розігрувався Кубок у кожній віковій категорії. Серед дітей нашої команди володарем кубку стала Ліза.

Діти отримали цінні подарунки, позитивні емоції, досвід та натхнення для подальших занять роликовим спортом. Вітаємо та бажаємо не зупинятись на досягнутому!


Зимовий кубок Сам роллерФотографій 5