Підсумки 2014 року

Дорогі друзі та спонсори Центру "Наші Діти", 

цей рік видався непростим для України, тривале воєнне протистояння та конфлікти на Сході принесли значні політичні зміни. На жаль, до затишшя ще дуже далеко. Для нашого Центру 2014 рік теж видався складним та напруженим. У той час, коли багато дітей і сімей в Україні страждають від відсутності гарячої води та тепла, ми можемо задовольнити наші потреби завдяки нашій сучасній геотермальній системі опалення. Саме ваша підтримка допомогла нам максимально забезпечувати звичний рівень утримання наших дітей. З листопада місяця ми значно розширили наші можливості, що дозволило нам прийняти дітей із кризових регіонів у три нові соціальні родини. Таким чином наразі наш Центр майже повністю заповнений. Ми раді, що можемо запропонувати дітям святкування Нового року у родинній, теплій та повній турботи атмосфері. 


ФотографіїФотографій 4
 

Літні канікули наші діти провели в одеському санаторії на березі Чорного моря. Після повернення з оздоровчого відпочинку ми, як завжди, розпочали регулярні тренування із хокею на нашому спортивному майданчику. До нас завітав Міністр молоді та спорту, Дмитро Булатов. Наші діти тренувалися з відомими українськими хокеїстами, Дмитром Христичем (НХЛ) і В'ячеславом Завальнюком (КХЛ). Це однозначно спортивна подія року номер один. 


ФотографіїФотографій 3
 

На осінніх канікулах наші діти відвідали завод Coca-Cola. У вересні стартував другий цикл проекту «Включення». Діти активно відвідують разом з однолітками з району заняття з танців, хорового співу та театральної майстерності. У музеї Франкфурта на кінофестивалі в Берліні «Фільмкунст 66» і на телеканалі ARTE транслювався документальний фільм про перший цикл нашого проекту «Включення» 2012/2013. Цей фільм також можна переглянути на нашому новому сайті - www.ourkids.eu. 


ФотографіїФотографій 2
 

У співпраці із Міжнародною організацією по мобільній роботі з молоддю (ISMO), а також з нашими місцевими партнерами, у грудні ми розпочали проект «Мобільна робота з молоддю та методики проведення аналізу соціального середовища» на базі Дніпровського району міста Києва. 25 учасників, у тому числі і співробітники Центру «Наші діти», залучені до втілення концепції ISMO для мобільної роботи з молоддю. 


ФотографіїФотографій 3
 

Ми також приймаємо активну участь у створенні Української мережі за права дитини (УМПД). Реалізація цього проекту стала можливою завдяки підтримці Міністерства закордонних справ Німеччини. Німецьке товариство захисту прав дітей ділиться з нами своїм досвідом. 17 і 18 грудня було проведенно на базі Центру «Наші діти» міжнародну конференцію для 150 учасників. Закріплення правової бази заснування нового об’єднання планується на весну 2015 року. 


ФотографіїФотографій 2
 

Ми щиро дякуємо Вам за вашу щедру підтримку протягом всього року. Ми сподіваємося на подальшу співпрацю. Від імені всіх дітей і персоналу Центру «Наші діти» бажаємо Вам веселого Різдва і щасливого 2015 року!