Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя

27 лютого 2015 року на запрошення МБО «Партнерство кожній дитині» діти та соціальні педагоги нашого Центру відвідали нестандартну подію – відкритий простір. Цей захід проводиться у рамках Проекту «Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя». 

Разом із фахівцями діти розглядали та ділилися актуальними проблемами, намагалися знайти оптимальні шляхи їх вирішення та готували різноманітні пропозиції для покращення існуючих форм підтримки.

Ми відвідали відкритий простір «Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя» і мені дуже сподобалось! Я вважаю, що нам необхідно як найчастіше проводити подібні заходи, оскільки вони дійсно допомагають людям. Я хотів би подякувати МБО «Партнерство кожній дитині» за запрошення, адже для мене і моїх друзів – це чудова можливість розібратись у наших проблемах та знайти відповіді на питання, які так часто у нас виникають. Приємно здивувало, що діти з такою легкістю ділилися своїми переживаннями, та просто були готові допомогти. Ми із радістю обмінялись контактами для підтримки зв’язку у майбутньому. Особисто хочу висловити слова подяки Оксані Потаповій за те, що допомогла розібратись у моїй ситуації», - Влад, 16 років, учасник відкритого простору.

Центр «Наші діти» висловлює Вам свою подяку за запрошення та Ваш внесок у розвиток дітей!