Запрошуємо на міжнародний семінар

З 02 по 04 грудня у Києві відбудеться міжнародний семінар «Вулична робота з молоддю: уточнення понять, введення в концепцію та система оцінок».

Структурний осередок «Німецько-Польсько-Українського Товариства» в Україні виступає організатором семінару в рамках німецько-українського проекту «Мобільна робота з молоддю та методики проведення аналізу соціального середовища». Захід проходитиме за підтримки німецької організації «Aktion Mensch».

Цільова аудиторія: фахівці соціальної сфери, представники громадських організацій, які працюють у сфері захисту прав дітей та молоді.

Участь у семінарі візьмуть вітчизняні та закордонні експерти у сфері захисту прав дітей та молоді. Головними запрошеними експертами є професор д-р Вальтер Шпехт, Голова Міжнародного товариства по мобільній роботі з молоддю (ISMO) та Кюблер Вернер, Голова БО «Молодь & Культура Remseck e.V.», член консультативної ради ISMO у м. Штутгарт.

Німецько-український проект «Мобільна робота з молоддю та методики проведення аналізу соціального середовища» направлений на проведення глибинного аналізу основних потреб дітей, молоді та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, на рівні окремо взятого пілотного району міста Києва – Дніпровського району з метою створення унікальної для України моделі соціальної роботи на рівні району, міста, області та держави.

Дякуємо за підтримку: