Ми піклуємось про довкілля

      "Природа не визнає жартів, вона завжди правдива, завжди серйозна, завжди сувора; 

вона завжди права; помилки ж і омани походять від людей".

Йоганн Гете

 

З кожним роком людство все більше і більше замислюється про проблеми захисту довкілля. Для Центру «Наші діти» проявом турботи про навколишнє середовище є реалізація «Зеленої концепції». Це свого роду філософія та стиль життя. Для розвитку свідомого ставлення до ресурсів, необхідно донести до людей поблематику та важливість збереження нашої планети. В нашому Центрі ми почали з малого: з проведення освітницької програми для молоді.

В рамках навчального курсу «Міжнародні Стратегії сталого розвитку» студенти 4-го курсу університету «КРОК» відвідали Центр «Наші діти» та ознайомились з принципами роботи геотермальної системи, яка інстальована на його території. Ця система забезпечує теплом 3000 кв. метрів площі наших будинків та гарячою водою всіх мешканців.

Студенти ще раз переконались у важливості використання відновлюваних джерел енергії у всіх сферах життя. Ми плануємо і далі розширювати коло вже існуючої співпраці з дитячими садками, школами, університетами та організаціями по захисту дітей.

Детальніше про проект:


ФотографіїФотографій 11