Зібрання регіональних представників по питанню розвитку хокею на роликах

16-17 січня 2016 року у місті Києві Центр захисту дітей «Наші діти» приймав учасників зібрання регіональних представників по питанню розвитку нової дисципліни роликового спорту в Україні під егідою УФРС – хокею на роликових ковзанах.

Колосальна робота по підготовці даної події була проведена технічним комітетом УФРС з хокею на роликових ковзанах під керівництвом голови комітету – Андре Поддубни, виконавчого директора Німецько-Польсько-Українського Товариства в Україні. Проведено аналіз розвитку хокею на роликових ковзанах у світі та його різновидів, тривалості турнірів та кількості команд із європейських країн, що беруть у них участь. Зроблено переклад та порівняння вимог і Правил проведення змагань міжнародних федерацій: FIRS – інлайн хокей з шайбою, та IISFH – інлайн скейтер-хокей із м’ячем. 

Під час зустрічі було прийнято стратегічне рішення: в Україні доцільно обрати за мету першочерговий розвиток інлайн хокею із м’ячем. Відтепер, є розроблені правила, узгоджені з представниками цього виду спорту з усієї України, чітко визначено категорії, у яких будуть проводитися офіційні змагання. А отже, наші юні шанувальники хокею на роликових ковзанах мають змогу грати у своїх вікових категоріях.


Зустріч по роликовому хокею 16 січняФотографій 6