• 1
  • 2
  • 3

Перегони на роликах на Чемпіонаті Києва

28 травня на відкритому чемпіонаті міста Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах наші діти вчергове довели, що спорт і здоровий спосіб життя - це не просто розваги та гарне проведення часу, а це життєва необхідність, що є однією з ключових умов успішності людини! Саме тому ми всіляко заохочуємо та даємо можливості дітям фізично та культурно розвиватися. 

Це були перші офіційні змагання сезону – відкритий чемпіонат міста Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах серед дорослих, юніорів, кадетів та дітей. Організатор змагань «САМ рейсінг тім» ролер клуб», під егідою Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків, за сприяння Управління сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА. 

Команду Центру "Наші Діти" представляли атлетки Ліза та Настя, а також їхня група підтримки. Приїхав підтримати дівчат і тренер Сергій Буленок, вони разом провели розминку та налаштовувалися. Не хвилюватися було важко, адже змагалися дівчата з сильними суперницями. За підсумками багатоборства третє місце у категорії "Діти А" посіла Ліза, у Насті був четвертий результат. Лізу було нагороджено грамотою та медаллю, а Настю заохочувальним призом. Відмітили організатори і Машу, адже вона дуже вболівала за подруг.   

Хочемо висловити нашу вдячність організаторам, спортсменам, тренерам за нагоду для наших дітей проявляти свої здібності та таланти, отримувати мотивацію тренуватися, за дружню й об'єднуючу атмосферу. Вітаємо усіх учасників змагань, переможців, призерів, і до нових зустрічей на роаді!


Відкритий чемпіонат м. Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанахФотографій 10