• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Перше знайомство з Грузією

Днями у наших дітей відбулася подія, яку вони ще довго згадуватимуть: їх запросили не просто пізнати та покуштувати традиційної грузинської кухні, а й дали можливість власноруч приготувати святковий обід.

У супроводі вихователів малеча побувала на двох майстеркласах по приготуванню хінкалі та хачапурі. Разом із шеф-кухарем Паата Кучава діти вивчали всі тонкощі ліпки кавказьких смаколиків. Заняття були гарно організовані: дітям розповіли про традиції Грузії, особливості приготування страв, постійно слідкували, щоб усім вистачало тіста та начинки для ліпки. Після того, як кухар показав приклад, діти взялися за роботу, а шеф приділяв увагу кожному та допомагав зробити справжній кулінарний шедевр. І ось, усе готове… залишилося лише зварити та випекти. Результати зусиль діточок не забарилися, а час очікування вони провели смакуючи грузинські закуски та спілкуючись. Коли ж очікувана мить настала і дітям принесли страви приготовані власноруч, вони справді переконалися, що ця їжа була найсмачнішою, бо готував її кожен для себе. 

Більше фото з майстекласів можна переглянути тут.


ФотографіїФотографій 10
Висловлюємо подяку адміністрації ресторанів "Чачапурі" та "Мама Манана" та мережі ресторанів ГК MASTERGOOD за запрошення та організацію майстеркласів для наших дітей.