Територіальна громада м. Києва буде фінансово підтримувати Центр «Наші Діти»

Центр захисту дітей «Наші Діти» отримає фінансову підтримку від м. Києва. Про це стало відомо сьогодні після прийняття відповідного рішення Київською міською радою.

Згідно з міською цільовою програмою «Соціальне партнерство» на 2016-2018 роки будуть виділені бюджетні кошти на оплату оренди землі та комунальних послуг. Центр уже отримував фінансування у 2010-2014 роках, проте після періоду змін був позбавлений такої можливості. 

Результатом цього рішення стане стабільна фінансова допомога Центру протягом 3-х років, і ми зможемо спрямовувати заощаджені кошти на захист інтересів і потреб дітей Дніпровського р-ну м.Києва, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Від імені всієї команди та дітей Центру хочемо висловити подяку за підтримку і допомогу Київському міському голові Віталію Кличку, його заступниці Ганні Старостенко, депутатам Київради Андрію Страннікову, Юрію Куликову, Юлії Лобан, начальнику Служби у справах дітей та сім'ї Валерію Танцюрі, членам комісій Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань охорони здоров’я та соціального захисту.

 

Довідково:

Програма «Соціальне партнерство» має на меті розвиток соціального партнерства між виконавчим органом Київської міської ради та громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість. На попередньому засіданні, зокрема з нашої ініціативи, було прийнято рішення збільшити загальний обсяг фінансування програми на 3,9 млн грн.