"ЕКОклас" для дітей Центру "Наші діти"

У Центрі захисту дітей «Наші діти» в останній день зимових канікул стартував черговий етап соціального екологічного проекту, спрямований на розвиток eкo-ідей та пошук вирішення проблем захисту довкілля.

16 січня 2015 року в Центрі «Наші діти» відбулася презентація II Всеукраїнського конкурсу «ЕКОклас», ініційованого «Соціальним центром Виходцева Геннадія» та реалізованого торгівельною мережею «Фокстрот. Техніка для дому».

Місце проведення конкурсу стало невипадковим, адже починаючи з 2011 року «Наші діти» працює над розвитком та втіленням Зеленої концепції. 

Ця подія зібрала всіх юних еко-активістів нашого Центру. Для них було проведено "ЕКОмайстерню" та оголошені три конкурсні номінації:

·        ЕКОдизайн;
·        ЕКОінновація;
·        ЕКОкреатив 


Організатор конкурсу:


ФотогалераяФотографій 28
 

Ми маємо пам’ятати про те, що сьогодні дуже важливо дбати про розвиток екологічного потенціалу молоді, а також збереження здоров'я української нації. Такими заходами ми стимулюємо інтерес до захисту навколишнього середовища у підростаючого покоління. Ми вдячні всім організаторам та партнерам за проведення ЕКОмайстерні та запуску конкурсу «Екоклас».

Бажаємо успіхів та перемог!
 


Партнерами проекту виступили: