Центр «Наші Діти» приймає «Дітей Щастя»

«Діти Щастя» - реальні діти, такі самі як і інші діти нашого міста, країни, світу. «Діти Щастя» - це сімнадцять підлітків від 14 до 16 років, які приїхали зі сходу України з міста Щастя, Луганської області. Лише байдужий не чув про події, які відбувалися в цьому місті та околицях. Лише байдужий не запам’ятав «романтичну» назву міста з трагічних репортажів новин та заголовків газет. Місто – гаряча точка, місто під обстрілами, одне з низки міст, які потрапили до територій під трагічною назвою «Зона АТО».

Ці діти жили під обстрілами і вибухами. Вони звикли дивитися на людей із зброєю та в камуфляжі. Безсонні ночі, тривога в очах батьків,  думки про втечу, і страх. Постійний страх. Важко слухати їх історії. У їхніх розповідях, здається, зовсім не лишилося минулого. Минулого – без кулеметних черг, вибухів, зруйнованих будинків і ночей у бомбосховищах.

Центр «Наші Діти» – не лише заклад для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.  

 

Наш Центр – це люди. Небайдужі люди до долі дітей, до долі країни, до долі миру, якого ми всі так чекаємо. Прийнявши дітей із Сходу, працівники центру –директори, батьки, педагоги і психологи – виконують свій найголовніший обов’язок сприяти захисту прав дітей та людей, підтримувати тих, хто опинився в біді, дати прихисток тим, кому зараз важко. А годі уявити, що може бути важче за війну… Що може бути страшніше за втрату близьких. І де найбільше порушуються права дітей, як не у гарячих точках. Наш ціль і мета у роботі з «Дітьми Щастя» – захисти їхнє головне право. Право на Мир.

Ми дякуємо небайдужим людям і спонсорам, хто підтримав нас у бажанні прийняти дітей із Сходу у родинний Центр «Наші Діти». Ми зробимо все можливе, для адаптації та реабілітації дітей у нових умовах, підтримаємо і зрозуміємо їх. Ці новорічні свята «Діти щастя» зустрінуть із посмішками та радощами, і лише під святкові феєрверки та хлопавки.

Ми віримо у Мир.

Колектив Центру «Наші Діти»