• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Міжнародний день захисту дітей у ЦНД

Традиційно в перший день літа світ відзначає Міжнародний день захисту дітей!

Сьогодні наш творчий колектив — вокально-хорова студія та ансамбль ударних інструментів — влаштували з цього приводу цілий концерт і порадували нас своїми дзвінкими голосами та запальними ритмами ударних! Також привітати діток прийшли Голова Дніпровської районної адміністрації Онофрійчук Петро, його заступник Загородня Алла, начальник Дніпровської районної служби у справах дітей Поліщук Олексій.


ФотографіїФотографій 11

Також, 3 червня в продовження святкування Міжнародного дня захисту дітей до нас завітали гості з Міністерства соціальної політики: начальник відділу з питань посередництва Мірошніченко Анна, начальник відділу комунікації з громадськістю та засобами масової інформації Коваленко Костянтин, також виконуючий обов`язки Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Кравченко Сергій, директор Київського обласного центру зайнятості Дармостук Денис, начальник відділу реклами компанії "Текстиль-контакт" Дарія Лісіціна, начальник ССД Дніпровської РДА Поліщук Олексій. Діти із задоволення показали свої таланти ще раз: вокально-хоровий ансамбль "Наші діти" заспівали пісень, а ансамбль ударних інструментів зіграли нам запальних мелодій.


ФотографіїФотографій 10

З приводу Міжнародного дня захисту дітей відбувається багато дитячих розважальних заходів і подій, проте ми маємо робити все можливе для захисту дітей та їх підтримки щодня, і робити кожен день святом! Адже діти — наше майбутнє і наша надія.