• 1
  • 2

Новини

  1. Ми щиро вдячні за вашу роботу!

    Робота з дітьми в Центрі «Наші діти» є цікавою, відповідальною та нелегкою. 16 лютого 2015 року в колективі Центру відбулися невеликі штатні зміни. Родина Фащенко-Огранович з 2012 року працювала в Центрі. Незважаючи на всі труднощі, вони розуміли ситуації і проблеми дітей, з терпінням і любов’ю відносились до кожної дитини та успішно вирішували їх долю. За цей час роботи з їх родини семеро дітей знайшли постійну сім’ю: троє дітей усиновлено, двоє дітей повернуто до своїх рідних батьків, а двоє - передано під опіку рідної бабусі.

    16/02/2015 Докладніше

  2. «Наші Діти» відкривають Америку

    Завдяки запрошенню благодійної організації «Orphan's Rainbow» ( США) діти нашого Центру мали змогу провести зимові канікули та свята з 21 грудня 2014 року по 12 січня 2015 року у штаті Техас, США. Діти проживали в гостях у американських родинах, в таких містах як МакАллен, Мишен, Единбург і Веслако. За три тижні діти зуміли відсвяткувати Різдво та Новий Рік, подивитися та відчути всі культурні особливості Техасу, а саме: скуштувати американської, бразильської, мексиканської кухні, покататися на конях на справжньому ранчо та відвідати міста: МакАллен та Сан-Антоніо, побачити на власні очі Атлантичний океан, відвідати острів «Сан Падре Айленд» у Мексиканській затоці.

    23/01/2015 Докладніше

  3. Подяка компанії «Фокстрот. Техніка для дому»

    Центр захисту дітей «Наші діти» від свого імені та від імені наших сімейних груп, яким ви подарували 5 електрочайників, висловлює щиру вдячність компанії «Фокстрот. Техніка для дому». Ваші щедрість та чуйне ставлення до дітей допомагає нам створювати затишок у кожній сімейній групі. Дякуємо за ваші добрі і відкриті серця! Найкращі побажання в подальшій діяльності, реалізації всіх ваших хороших задумів!

    22/01/2015 Докладніше

  4. "ЕКОклас" для дітей Центру "Наші діти"

    16 січня 2015 року в Центрі «Наші діти» відбулась презентація II всеукраїнського конкурсу «ЕКОклас», ініційованого «Соціальним центром Виходцева Геннадія» та реалізованого торгівельною мережею «Фокстрот. Техніка для дому». Місце проведення конкурсу стало невипадковим, адже починаючи з 2011 року, «Наші діти» реалізує Зелену концепцію. Ця подія зібрала всіх юних еко-активістів нашого Центру.

    16/01/2015 Докладніше

  5. Наші зимові канікули

    Ось і завершились новорічні канікули. Для кожної дитини це особливий час. Щорічно спеціалісти нашого Центру розробляють спеціальну програму культурно-масового відпочинку для дітей під час Новорічних свят. Цей рік не став виключенням. Під час зимового відпочинку діти відвідали: вистави, концерти, мюзикли... Загалом ми активно проводили час: каталися на ковзанах, грали у сніжки, насолоджувались екскурсіями улюбленим містом. Діти Центру вдячні всім за підтримку та чудову організацію цікавих заходів. Ми отримали богато нових вражень, і тепер з новими силами та натхненням повертаємось до навчання.

    14/01/2015 Докладніше

  6. Щиро дякуємо Українському фонду «Благополуччя дітей»

    Тривалі бурхливі події на Сході України, на жаль, торкнулись не тільки дорослих, а і дітей. Актуальною проблемою залишається питання їх безпеки та захисту. У співпраці з громадською організацією «Врятуємо Україну» нам вдалось розповсюдити інформацію про можливе тимчасове проживання дітей з зони бойових дій в Центрі «Наші діти». На підставі заяв від батьків, 12 грудня 2014 року до Центру було прийнято 17 дітей. На даний час вони проживають в Центрі у сімейних групах. У Центрі створені всі умови для безпечного, комфортного проживання та розвитку. Завдяки проекту, який реалізується ВБО Українським фондом «Благополуччя дітей», ми отримали благодійну допомогу. На виділені кошти дітям придбали білизну та повсякденний одяг.

    06/01/2015 Докладніше