• 1
  • 2

Новини

  1. Заняття з балету в Центрі "Наші діти"

    Одна із наших волонтерів Шарлотта Руфлетт викладає дітям уроки балету. Заняття проводяться раз на два тижні. Не всі регулярно відвідують заняття через свої насичені графіки, але зараз літо, тому у Шарлотти багато відвідувачів! Вона каже, що безперечно бачить прогрес і бажає, щоб дівчата (а іноді і хлопчики) продовжували заняття і надалі.

    10/06/2017 Докладніше

  2. Благодійний фестиваль «Від серця до серця»

    3 червня 2017 року діти Вокально-хорового колективу «Наші діти» мали змогу виступити у Благодійному фестивалі «Від серця до серця» за підтримки ГО "Інтегрум". За що отримали чудові подарунки та диплом. Діти отримали масу задоволення та яскравих вражень від виступу. Щиро вдячні ГО «Інтегрум» за запрошення. Сподіваємося на подальшу співпрацю.

    03/06/2017 Докладніше

  3. Міжнародний День Захисту дітей

    Сьогодні, у Міжнародний День Захисту дітей, до Центру завітали заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Загородня Алла та начальник Дніпровської районної служби у справах дітей Поліщук Олексій. Вони привітали дітей, побажали всіх гараздів, позитивних емоцій та вражень. Вокально-хорова студія наших дітей заспівали нам чудових пісень. А ансамбль хіп-хопу продемонстрував свої танцювальні досягнення. Зі святом всіх!

    01/06/2017 Докладніше

  4. Русанiвка Fest

    На день Києва наш дитячий вокально-хоровий колектив (художній керівник Асташева Альона) прийняв участь у III фестивалі "Русанiвка Fest". За свої таланти та труди наші діти були нагороджені Подякою.

    27/05/2017 Докладніше

  5. Останній дзвоник

    Сьогодня всі школярі країни святкують день закінчення навчального року. Полюбуйтесь, які воні всі гарні! Бажаємо дітям чудового літнього відпочинку та нових друзів!

    26/05/2017 Докладніше

  6. Вітаємо переможців!

    Наші діти стали переможцями конкурсу дитячих малюнків на тему "Захист прав дитини". Всіх учасників конкурсу запросили до Дніпровського районного суду м.Києва. Судді розповіли їм про основні положення Конвенції про права дитини та особливості ювенальної юстиції. Діти мали нагоду оглянути залу судового засідання, поспілкуватися з суддями. Всі були вражені та отримали задоволення. Дякуємо за приємну зустріч та нагороди.

    25/05/2017 Докладніше