• 1
  • 2

Новини

  1. Дiти нашого Центру дивилися мюзикл “MOUSE STREET”

    Завдяки Громадській організації "ІНТЕГРУМ" діти нашого Центру у неділю відвідали дитячий мюзикл "MOUSE STREET" по мотивам п'єси Дюла Урбана "Всі миші люблять сир".

    28/03/2017 Докладніше

  2. Нашi дiти поздоровили жiнок з Мiжнародним жiночим днем

    До 8 березня наші діти підготували вірші та квіти для своїх викладачів та вихователів нашого Центра, щоб привітати їх з початком весни!

    08/03/2017 Докладніше

  3. СТУДЕНТИ З ШВЕЙЦАРІЇ ВІДВІДАЛИ «НАШІ ДІТИ»

    Група молодих студентів із швейцарьского Університету прикладних наук St. Gallen відвідала Київ у рамках проекту «Мобільна молодіжна робота». Протягом тижня наш центр прийняв 14 студентів, які проводили соціальні дослідження.

    17/02/2017 Докладніше

  4. Нові діти в Новому 2017 році!

    Першими в 2017 році до Центру прибули рідний брат та сестра: Веніамін та Анна-Марія. Шестирічний Веніамін дуже щирий, усміхнений та дружелюбний, захоплюється автомобілями усіх розмірів, мультиками та дуже піклується про свою сестру Анну-Марію, яка вже в свої 4 роки серйозна і наполеглива, але також обожнює гратися та дивитися мультфільми. Веніамін в майбутньому мріє стати «ніндзею», а от Анна-Марія вже готується до кар’єри лікаря.

    31/01/2017 Докладніше

  5. Час проведений з користю

    Найкращий час - проведений у веселій компанії з користю!!! Саме цим у щоденній роботі займають наші діти та волонтери. Альоша Беккер проводить майстер-класи для дітей із хіп-хопу та жонглювання мячами. Діти у захваті, адже де ще так весело вони змогли б освоїти ці навички.

    30/01/2017 Докладніше

  6. Новорічний подарунок для дітей

    Найдорожче, що ми отримуємо у житті - сім'я. Особливо це відчувається у ці святкові дні, коли навкруги усе наповнено теплом та сімейним затишком. Неймовірно, що саме у ці святкові дні Вова, Єва та Влада у подарунок під ялинку отримали сім'ю. Бажаємо, щоб це був лише початок здійснення усіх їх мрій.

    10/01/2017 Докладніше