• 1
  • 2

Новини

  1. ВІТАЄМО ДІТОК З АТО У НАС В ЦЕНТРІ

    Ми продовжуємо допомагати дітям зі східних регіонів України. Нещодавно родина Центру «Наші Діти» поповнилася ще чотирма чарівними дівчатами та кмітливим хлопчиком.

    25/04/2016 Докладніше

  2. Розкриваємо вокальні таланти

    10 квітня учасники вокально-хорової студії Центру «Наші Діти» взяли участь у всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Пектораль Талантів», де змагалися з творчими колективами та солістами з усієї України. Під керівництвом викладачки хору та вокалу Альони Асташевої наші діти представили 6 конкурсних номерів, під час яких розкрили свої таланти до співів.

    11/04/2016 Докладніше

  3. Наш Максим знайшов свою родину

    Від початку цього тижня Максим ходить до школи з дому. Зі свого нового, справжнього дому. Наш Максим знайшов свою родину, і нехай новий шлях буде легким, сповненим сімейного затишку, любові, тепла, а наш хлопчик буде зростати таким же яскравим, відкритим і життєрадісним.

    01/04/2016 Докладніше

  4. В моєму серці Україна

    Виховання у дитини почуття патріотизму, любові до своєї Батьківщини, цінувати традиції та культуру, а ще розвивати навички командної роботи - основні цілі, які ставили вихователі перед собою. І їм це вдалося на всі сто!

    28/03/2016 Докладніше

  5. Як перетворити звичайний день канікул на справжнє свято: поради від наших вихователів

    Як зробити казковим, в буквальному сенсі, звичайний день? Як перевтілитися в фею, екзотичну тварину чи героя кіно? Все дуже просто – достатньо їх намалювати! Щоб втілити мрії в реальність, вихователі Центру порадували дітей фейс-артом та аквагримом.

    24/03/2016 Докладніше

  6. Вітаємо Аню в Центрі

    Анюта – тендітна дівчинка 8-ми років. Вона вже тиждень проживає в нашому Центрі в родині Коптелов-Христофор. Опинилася в нас через складні життєві обставини. Дівчинка дуже кмітлива, любить читати. Від сьогодні Анюта ходить до нової школи та вже отримує найвищі оцінки!

    09/03/2016 Докладніше