• 1
  • 2

Новини

  1. Презентація проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури»

    9 червня 2015 року у Центрі «Наші діти» відбулась презентація проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури», який реалізується Німецьким урядом через Німецький банк розвитку KfW та УФСІ. Учасниками заходу стали начальники управлінь освіти, завідуючі дошкільними навчальними закладами, представники громадських організацій, голови районних батьківських рад та інші представники управлінь освіти.

    09/06/2015 Докладніше

  2. «Life is a battle»

    Зовсім нещодавно у Центрі «Наші діти» завершився проект «Кінолібораторія». Протягом декількох місяців разом з Оксаною Казьміною дітлахи вивчали процес кіновиробництва: писали сценарії, проводили зйомки, робили монтаж усього матеріалу. Результатом кропіткої роботи стали відзняті короткометражні фільми. З особливою гордістю хочемо поділитися досягненнями наших маленьких митців. З 29 травня по 7 червня в Україні проходив фестиваль «Чілдрен Кінофест». У рамках цього заходу був оголошений конкурс "Зніми, як Мельєс", у якому ми наважилися взяти участь.

    08/06/2015 Докладніше

  3. Відкриття літнього сезону

    Ось і продзвенів останній дзвоник, завершився черговий навчальний рік. Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У нашому Центрі вже стало традицією вітати наших школярів з Днем захисту дітей та завершенням навчання. 5 червня у нас пройшов святковий барбекю, який був приурочений до цих подій. Ще щасливішим це день став завдяки тому, що і діти і сімейні вихователі відсвяткували початок літніх канікулів.

    05/06/2015 Докладніше

  4. Вітаємо Мирославу в Центрі!

    У травні Центр «Наші діти» прийняв нову дівчинку Мирославу (16) у соціальний гуртожиток. Вона прибула до нас за направленням Дніпровської районної служби у справах дітей. На жаль, обставини склались у Мирослави так, що її шляхи із прийомною родиною розійшлись. У Центрі вона знаходиться під наглядом фахівців і спеціалістів та отримує необхідну допомогу. У першу чергу ми прагнемо владнати всі питання щодо її медичного огляду, оформлення документів та навчання. Мирослава чудово співає, грає на гітарі, пише вірші, вивчає шведську та англійську мови. Мріє стати лікарем.

    31/05/2015 Докладніше

  5. Вистава «По інший бік сонця» в Мистецькому Арсеналі

    30 травня 2015 в рамках фестивалю «Арсенал ідей» завершився другий цикл проекту «Включення», виставою «По інший бік сонця». Проект «Включення» реалізується в циклах, кожен з яких триває 9 місяців та завершується художнім виступом. Наш проект сприяє реінтеграції дітей у суспільство, використовуючи різні мистецькі напрямки (музика, танці, спів, театр, дизайн) у поєднанні зі спортом та соціальною проблематикою. Він передбачає участь дітей з різних верств суспільства та з різними інтересами і талантами.

    30/05/2015 Докладніше

  6. Марина Порошенко відвідала Центр захисту дітей "Наші діти"

    Міжнародний день сім'ї, який відзначається 15 травня, можна назвати найсімейнішим святом нашого часу. Засноване в 1993 році з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, це свято швидко знайшло своїх прихильників по всьому світу. Символічно, що саме в цей день Центр захисту дітей «Наші діти», материнською організацією якого виступає Структурний Осередок «Німецько-Польсько-Українського товариства» в Україні, відвідала дружина Президента України Марина Порошенко, Уповноважений Президента України з Прав Дитини Микола Кулеба, засновниця Німецько-Польсько-Українського Товариства Барбара-Марія Монгайм та Голова комітету ВРУ з питань культури і духовності Микола Княжицький.

    15/05/2015 Докладніше