• 1
  • 2

Новини

  1. Нова дитина в нашому Центрі

    Нова дитина в нашому Центрі

    13/09/2017 Докладніше

  2. Наша першокласниця!

    Ось і пролунав перший дзвінок. Це свято є завжди дуже хвилюючим і зворушливим для вчителів, батьків і, звичайно ж, учнів. Особливим це свято стало і для нашої першокласниці Аліси. Адже у її житті відкрито нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок. Тепер Алісочку чекають нові друзі, цікаві предмети, ігри, спілкування, а також важка робота по вивченню та засвоєнню нової для неї інформації з товстих підручників та вирішення складних завдань. Ми бажаємо Алісі успіхів у навчанні та хороших оцінок.

    01/09/2017 Докладніше

  3. Повернення дітей з літнього відпочинку!

    Літо 2017 року видалося для наших дітей дуже насиченим та різноманітним. У дітей була можливість відпочити та оздоровитися у дитячому санаторії «Затока», Одеської обл. та у дитячому таборі «Юність», Чернівецької обл. Під час літнього відпочинку діти отримали море позитиву та драйву від цікавих та захоплюючих заходів, зробили неймовірні відкриття та знайшли нових друзів, прониклися командним духом за допомогою командо утворюючих змагань та ігор, розкривали свої творчі таланти.

    30/08/2017 Докладніше

  4. Прощання з волонтерами!

    Ось і настав цей сумний момент, коли потрібно прощатися з нашими волонтерами Альошою та Шарлотте. Цілий рік був досить продуктивним, різноманітним та цікавим. Протягом року волонтери займалися з нашими дітками вивченням англійської мови, малюванням, мистецтвом, зумбою, балетом, Hip-Hop, kids dancing. Діти із задоволенням та користю проводили час з Альошою та Шарлотте, з кожним заняттям дізнавалися багато цікавого. Висловлюємо велику вдячність Альоші та Шарлотте за їхню роботу та допомогу!

    27/08/2017 Докладніше

  5. Нові діти

    Центр «Наші діти» знову поповнюється новими дітьми, цього разу до нас прибули Анастасія, 4 роки та Роман, 16 років. Анастасія маленька, чарівна дівчинка, сором’язлива, спокійна, полюбляє малювати, дивитися мультики, грати в розвиваючі ігри, фотографуватися, в майбутньому мріє бути моделлю. Роман, дорослий, цілеспрямований, впевнений у собі хлопець. Намагається якомога більше приділити часу навчанню, так як має на меті після закінчення школи вступити до училища, але з професією ще не визначився. Займається спортом, любить тварин, прогулянки, спілкування, тому і має багато друзів.

    17/08/2017 Докладніше

  6. Його Величність посол Німеччини в Україні Ернст Райхель відвідав Центр "Наші діти"

    У суботу 19 червня Його Величність посол Німеччини в Україні Ернст Райхель відвідав Центр "Наші діти". Пан Райхель поговорив з дітьми та відвідав сім'ю Центра. Згодом він прогулявся територією. Пана Райхеля вразила гостинність Центра та теплий прийом.

    18/06/2017 Докладніше