• 1
  • 2

Новини

  1. Наші перемоги

    14 травня 2017 року відбувся відкритий чемпіонат міста Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах серед дорослих, юніорів, кадетів та дітей. В чемпіонаті приймала участь наша юна спортсменка Кропівенко Ліза, яка посіла друге місце. Щиро вітаємо Єлізавету з черговим досягненням у вибраному нею спорті та бажаємо не зупинятися на досягнутому, продовжувати розвивати спортивну майстерність аби в майбутньому підкорювати олімпійські вершини!

    15/05/2017 Докладніше

  2. Наші діти на травневих святах

    Під час травневих свят наші діти не марнували даремно свого часу, а приємно та цікаво проводили свій відпочинок. На дворі потепліло, сонечко радувало своїм теплом, а природа своєю красою і всі кинулись гуляти…За вихідні встигли відвідати Парк Перемоги та Ботанічний сад. Яка там краса…

    01/05/2017 Докладніше

  3. Наші діти на концертi Антоніни Матвієнко

    27 квітня діти Центру iз задоволенням відвідали концерт за участю знаменитої української співачки Антоніни Матвієнко, який відбувся в муніципальному театрі «Київ». Наші діти отримали позитивні емоції та враження під час концерту. Поспілкувалися особисто з Антоніною, подякували їй і сфотографувалися з нею. Дякуємо тобі, Антоніно за чарівну посмішку та любов до нас!

    27/04/2017 Докладніше

  4. ПІДЛІТКИ ЦЕНТРУ ВІДВІДАЛИ І-ИЙ МАСШТАБНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ WOW KIDS FORUM

    У неділю 23.04.2017 підлітки Центру відвідали І-ий масштабний благодійний WOW Kids Forum. Новий освітній формат організований Благодійним фондом "БЛАГОМАЙ." На заході виступали відомі ТОП-ові СПІКЕРИ, які мають досвід роботи з великими аудиторіями та допомогли багатьом людям жити життям своєї мрії! Метою заходу було змінити статистику та допомогти дітям-випусникам реалізувати себе в "дорослому" житті. Тож весь день дітей надихали та мотивувативували такі відомі спікери як МИКОЛА ЛАТАНСЬКИЙ, ОЛЕСЬ ТИМОФЄЄВ, АРТЕМ НЕСТЕРЕНКО, КОСТЯНТИН ПЕРЕДЕРІЙ.

    23/04/2017 Докладніше

  5. ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРИЙОМНИХ БАТЬКІВ ТА БАТЬКІВ-ВИХОВАТЕЛІВ

    18 квітня сімейні вихователі Центру відвідали тренінг для прийомних батьків та батьків-вихователів, проведений в рамках програми «Сирітству-ні!».

    19/04/2017 Докладніше

  6. Профорієнтаційний проект ProProfesii Weekend

    Минулої неділі 6 підлітків Центру відвідали профорієнтаційний проект ProProfesii Weekend, організований благодійним фондом «БЛАГОМАЙ». Це був 5-годинний квест, під час якого підлітки мали можливість краще ознайомитися та зрозуміти специфіку різних професій. Були лекції, семінари та майстер-класи, де учасники могли знайти відповіді на свої питання по відповідним професіям. Будемо сподіватися, що після такого насиченого дня, кожен з учасників зробив свої висновки так певний крок у виборі майбутньої професії.

    10/04/2017 Докладніше