• 1
  • 2

Новини

  1. Життя у Центрі вирує!

    Життя у Центрі вирує! У нас сьогодні аж три події, якими ми радо з вами ділимося! Дівчатка з м. Маріуполя повернулися додому, Меланія перейшла під опіку рідних, а ще Катруся поповнила родину Коптелов-Христофор!

    08/06/2016 Докладніше

  2. Міжнародний день захисту дітей у ЦНД

    У Міжнародний день захисту дітей наш творчий колектив — вокально-хорова студія та ансамбль ударних інструментів — влаштували цілий концерт і порадували нас і наших гостей своїми дзвінкими голосами та запальними ритмами ударних! Привітати діток прийшли представники Дніпровської РДА та Міністерства соціальної політики.

    03/06/2016 Докладніше

  3. Наші діти знову на сцені Арсеналу Ідей

    Вже вдруге наші діти показали свої таланти на фестивалі "Арсенал Ідей" в Мистецькому Арсеналі. Наш вокально-хоровий ансамбль під керівництвом Альони Асташевої представив свою концертну програму на вуличній сцені фестивалю. Це був справді неймовірний виступ! Вітаємо наших дітей!

    02/06/2016 Докладніше

  4. Перегони на роликах на Чемпіонаті Києва

    28 травня на відкритому чемпіонаті міста Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах наші діти вчергове довели, що спорт і здоровий спосіб життя - це не просто розваги та гарне проведення часу, а це життєва необхідність, що є однією з ключових умов успішності людини! Наші юні спортсменки Ліза та Настя гідно представили команду Центру "Наші Діти"!

    31/05/2016 Докладніше

  5. Наш Центр приймав Чемпіонат України з інлайн-скейтер хокею

    21-22 травня Центр «Наші діти» приймав на своїй території Перший Чемпіонат України з інлайн-скейтер хокею серед дорослих. Ми всі стали свідками зародження та розвитку нової дисципліни роликового спорту на теренах України. Урочисте відкриття Чемпіонату розпочалося виходом ансамблю ударних інструментів «Наші діти» та показовим матчем дитячих команд «Тельбін Райдерз» і «Білий Барс». Учасниками змагань стали 7 команд з усієї України, привітати яких завітали почесні гості.

    23/05/2016 Докладніше

  6. ДІЛИМОСЯ СВОЇМ ДОСВІДОМ НА ФОРУМІ NORDIC BUSINESS DAY 2016

    22 квітня 2016 року в м. Одесі відбувся Nordic Business Day 2016 за участі послів Норвегії, Швеції, Данії та Фінляндії, а також представників бізнесу та НУО. Ця подія зібрала 500 учасників з метою розширення співробітництва між Скандинавськими країнами й Україною в таких напрямках як ІТ, енергетика, сприяння АПК та інновації. Досвідом впровадження зелених технологій в Центрі "Наші Діти" поділився Андре Поддубни, виконавчий директор Німецько-Польсько-Українського Товариства в УКраїні.

    26/04/2016 Докладніше