• 1
  • 2

Новини

  1. Ніч страхів

    Дитяча уява не має меж, часто дітлахів дуже легко налякати різними бабаями, чудернацькими істотами, фантастичними звірями. Завдання "Ночі страхів" побороти лякливість і навчитися з гумором дивитися своїм тривогам у вічі. Суботнього вечора наш вихователь Катерина Смолянінова влаштувала дітям таку розвагу, де вони в дружній, веселій атмосфері розповідали при світлі ліхтарів один одному страшні історії, ділилися цукерками та чаювали.

    15/08/2015 Докладніше

  2. Зустрічаємо наших дітей з відпочинку

    Добігають кінця літні канікули і наші діти повертаються з відпочинку. Вдома на них чекають сімейні вихователі, які вже встигли засумувати. Цього тижня натхненні новими враженнями та сповнені сил діти повернулися з Одеського санаторію «Люстдорф», де провели незабутній літній відпочинок біля моря. З США повернулися Максим, Сашко та Олексій, де вони проживали в родинах, подорожували та вивчали мову. А 1 вересня ми чекаємо на повернення додому Крістіни та Насті з сонячної Італії. У Центр разом з малечею повернулися дитячий сміх та гамір!

    15/08/2015 Докладніше

  3. Енергетична демократія в Україні: Особиста відповідальність

    У зв’язку із чисельними запитами щодо проведення 6-го Європейсько-Українського Енергетичного Дня, 9 липня на базі центру «Наші Діти» Європейсько-українське енергетичне агентство (ЄУЕА) провело супутній захід, присвячений темі «Енергетична демократія в Україні: особиста відповідальність».

    09/07/2015 Докладніше

  4. 3-й міжнародний семінар "Мобільна робота з молоддю"

    З 9 по 11 червня у Києві відбувся 3-й міжнародний семінар «Моделі мобільної роботи з молоддю на базі проведеного аналізу соціального середовища Дніпровського району м. Києва» Структурний осередок «Німецько-Польсько-Українського Товариства» в Україні виступає організатором семінару в рамках німецько-українського проекту «Мобільна робота з молоддю та методики проведення аналізу соціального середовища». Захід проходив за підтримки німецької організації «Aktion Mensch». Цільова аудиторія: фахівці соціальної сфери, представники громадських організацій, які працюють в сфері захисту прав дітей та молоді.

    12/06/2015 Докладніше

  5. Microsoft запрошує у "Світ добра"

    «Світ Добра» - спільна благодійна ініціатива «Майкрософт Україна» та Спільнота Nravo Kids для допомоги українським дітям з особливими потребами. Компаніями було створено гру про те, у який спосіб можна бути добрим та допомагати іншим. Як приєднатись до ініціативи? Допомагайте українським благодійним організаціям – у гру включено інформацію, як це зробити найпростіше. Покажіть гру своїм дітям, щоб розказати їм про важливість благочинності та взаємодопомоги. Поширюйте цю інформацію серед друзів – разом ми зможемо зробити щасливими значно більше дітей!

    11/06/2015 Докладніше

  6. Перша спортивна перемога Telbin Riders

    Здоровий спосіб життя поза будь-якими сумнівами приносить користь кожному з нас. Дівчата та хлопці нашого Центру знають, що заняття спортом необхідні із самих ранніх років. Регулярні тренування є запорукою гарного результату. Цими вихідними дитяча команда з роликового хокею «Telbin Riders» довела це на спортивному майданчику.

    09/06/2015 Докладніше