• 1
  • 2

Новини

  1. Центр "Наші Діти" бажає Вам чудового Нового року!

    Центр "Наші Діти" бажає Вам чудового Нового року!

    29/12/2017 Докладніше

  2. День Святого Миколая в Центрі "Наші діти"

    День Святого Миколая - це особливе свято для українських дітей та дорослих. В Україні це свято відзначається 19 грудня. Ось чому цього вівторока ми провели особливий концерт, де діти співали різдвяні колядки, танцювали та навіть жонглювали (вони навчилися цьому у нашого волонтера з Німеччини на ім'я Альоша). Наприкінці вечора Миколай побажав дітям чудового Нового року і подарував їм солодкі подарунки.

    19/12/2017 Докладніше

  3. Підготовка до новорічних свят

    За тиждень до дня Святого Миколая наші діти прикрашали новорічну ялинку в головному залі нашого центру. Наступного дня у Києві нарешті випав сніг, і це стало справжньою казкою. Тепер всі можуть відчути різдвяний дух у Центрі!

    15/12/2017 Докладніше

  4. Вітаємо нових дітей у Центрі

    В жовтні цього року ми зустріли п'ятьох дітей із зони АТО. Вони всі брати і сестри. Через військові дії на сході України вони втратили свій будинок. Замість того, щоб залишитися в дитячому будинку в Маріуполі, вони приїхали до нашого Центру, і ми дуже раді їх прийняти!

    16/10/2017 Докладніше

  5. Наші діти на байдарках

    Коли погода була ще приємною і сонячною, наші діти ходили на байдарках. Вони вперше пішли до Дніпра та мали цей дивовижний досвід. Спочатку діти під керівництвом тренера зробили деякі вправи на пляжі і навчилися веслувати. Після цього вони витягнули човни і почали подорож по річці. До кінця дня діти були абсолютно мокрі, але дуже щасливі!

    18/09/2017 Докладніше

  6. Спорт в нашому Центрі

    Центр "Наші діти" - ідеальне місце для спорту. У цьому навчальному році ми розпочали нову спортивну ініціативу "Спорт для всіх дітей". Головна ідея - заохотити та мотивувати дітей з нашого Центру та громади займатися спортом, залучаючи сертифікованих тренерів різних видів спорту та спортсменів, які готові на волонтерських засадах заохочувати зайняття спортом та ведення здорового способу життя. В нашому Центрі зараз є три тренери-волонтери, як займаються з дітьми уроками Zumba, катанням на роликах за сприятливих погодніх умов та загальною фізичною підготовкою під час тренінгів з нашим головним тренером Олександром Кущем.

    15/09/2017 Докладніше