• 1
  • 2

Новини

  1. Висловлюємо подяку компанії «Меріда-Україна»

    Хочемо висловити подяку компанії "Меріда-Україна" за надання гуманітарної допомоги Центру "Наші Діти". Компанія передала 27 різних найменувань санітарно-гігієнічних продуктів для користування в соціальних родинах Центру. Допомога від компанії Меріда забезпечить наші родини господарськими засобами на цілий рік! Дякуємо за Вашу турботу і підтримку!

    08/07/2016 Докладніше

  2. Територіальна громада м. Києва буде фінансово підтримувати Центр «Наші Діти»

    Центр захисту дітей «Наші Діти» отримав фінансову підтримку від м. Києва. Про це стало відомо сьогодні після прийняття відповідного рішення Київською міською радою. Згідно з міською цільовою програмою «Соціальне партнерство» на 2016-2018 роки Центру будуть виділені бюджетні кошти на оплату оренди землі та комунальних послуг.

    07/07/2016 Докладніше

  3. Ще одна дитина знайшла свою сім'ю

    Найцінніше, що може і повинна дати кожній людині сім'я — це батьківська любов. І наш Сашко нарешті зможе відчути її сповна. Сьогодні ми прощалися, Сашко потрапив до нас, коли йому не було й 3 років, а тепер, проживши 2,5 роки в родині Басараб, хлопчик знайшов свою нову сім'ю. Ми щиро раді за Сашка і бажаємо йому рости здоровим, розумним, чемним і радувати своїх батьків!

    05/07/2016 Докладніше

  4. Маша і Ваня знайшли свою нову сім'ю

    Прощатися з дітками завжди радісно, але і трохи сумно. Двійнята Маша і Ваня знайшли свою нову сім'ю. Діти прожили в нашому Центрі 2 роки в родині Авраменко і за цей час стільки всього досягли! Діти дуже чемні, дружні, талановиті, ми бажаємо їм завжди залишатися такими ж активними та цілеспрямованими, знайти багато нових друзів, успіхів в удосконаленні англійської та радувати нових батьків!

    30/06/2016 Докладніше

  5. Наші діти вивчали англійську разом з волонтерами з AIESEC

    Наш Центр завжди радо вітає волонтерів з усього світу! Завдяки проекту "Beyond the indifference" від AIESEC Kyiv наші діти разом з шістьма волонтерами з усіх куточків планети вивчали англійську мову, знайомилися з культурами інших країн і народів, готували страви, грали в ігри, розгадували ребуси, складали орігамі...

    23/06/2016 Докладніше

  6. Наші "суперкідс" на Саміті супергероїв

    7 червня наші «суперкідс» Настя, Андрій і Никифор стали учасниками «Саміту супергероїв для дітей: від візії до змін», де разом з іншими дітьми вирішували як зробити ефективнішою систему захисту дітей. Учасники заходу прислухалися не тільки до думок кращих міжнародних та національних експертів, посадовців, представників НУО, лідерів думок, а також дітей, аби обговорити проблеми інституціалізації і разом знайти спільні інноваційні рішення для забезпечення рівного права всіх дітей на виховання в сім’ї.

    09/06/2016 Докладніше