• 1
  • 2

Новини

  1. Наші діти на Дні фізкультурника

    12 вересня спортсмени Центру «Наші Діти» долучилися до святкування Дня фізичної культури і спорту на Хрещатику. Разом з нашими партнерами з Федерації роликового спорту України та ролер-клубу «SAM Roller Club» ми представляли локацію роликового спорту. Команда Центру «Telbin Riders» та ХК «Білий Барс» (м. Бровари) провели товариський матч, під час якого продемонстрували всю свою майстерність гри в хокей на роликах. Це було справжнє спортивне свято!

    12/09/2015 Докладніше

  2. Як ми проводжали літо

    Що може бути кращим за дитячий сміх та радість? Галас та посмішки супроводжували весь святковий день, саме тому організовувати для наших дітей урочистості приносить нам велике задоволення!

    04/09/2015 Докладніше

  3. ВІТАЄМО АНАСТАСІЮ ТА АРТЕМА В ЦЕНТРІ

    Ми продовжуємо допомагати дітям із зони бойових дій. Так, ми прийняли ще одного хлопчика із міста Щастя, Луганської області. Артем (14 років) життєрадісний та ввічливий, займається баскетболом та любить вчитися. Служба у справах дітей Дніпровського району міста Києва до нас направила Анастасію (11 років) через складні життєві обставини в сім’ї. Дівчинка має хист до танців, активна та весела.

    31/08/2015 Докладніше

  4. Наша Аня повертається додому

    Сьогодні у нас прекрасна подія – ми проводжаємо Аню (9 років) додому. Ця чудова, ініціативна та відповідальна на свій вік, кмітлива дівчинка прожила в Центрі п’ять місяців. Увесь цей час ми докладали максимум зусиль, щоб допомогти не тільки дівчинці, а й її мамі подолати життєві труднощі, що стали на їхньому шляху. І сьогодні ми спостерігали це зворушливе возз’єднання сім’ї.

    21/08/2015 Докладніше

  5. Літні спортивні збори

    Ми не даємо нашим дітям засумувати! У Центрі стартували літні спортивні збори. Останні два тижні канікул ми проведемо з максимальною користю: щодня для дітей проводяться ранкові руханки, тренування з катання на роликах, волейболу, баскетболу, хокею на роликах та бадмінтону. Залучено – всіх, навіть «батьки» і вихователі, і персонал Центру можуть долучитися до тренувань. Адже на базі Центру захисту дітей «Наші діти» створено універсальний спортивний майданчик, що надає всі умови для повноцінного фізичного, творчого та спортивного розвитку для дітей-вихованців та їх вихователів, які проживають та працюють у Центрі.

    20/08/2015 Докладніше

  6. Приймаємо нових дітей у Центрі

    У сімейній групі Борисенко поповнення. Рідні сестрички Єва (6 років), Влада (4 роки) та їх брат Вова (3 роки) вже облаштовуються на новому місці. Їхня родина опинилася в складних життєвих обставинах і тому Дніпровська районна служба у справах дітей направила їх до нас. Соціальні педагоги Центру попіклувалися про влаштування Вови та Влади до дитячого садочка, а Єви - до школи.

    17/08/2015 Докладніше