• 1
  • 2

Новини

  1. День Вишиванки

    Сьогодні Україна святкує День Вишиванки - день українського національного одягу. Він відзначається щорічно третий четвер травня. Наші діти були запрошені на свято в центрі міста.

    17/05/2018 Докладніше

  2. WOW Kids Forum

    29 квітня діти з нашого Центру відвідали третій форум WOW Kids Forum, тема якого - "Ти - архітектор свого життя". Основна ідея форуму - допомогти дітям зрозуміти мету їх життя та допомогти їм зробити перші кроки для успішного ведення переговорів. Учасники мали можливість послухати цікавих спікерів та дізнатися, як стати успішними, якими будуть професії майбутнього та як розбудити генія всередині себе.

    29/04/2018 Докладніше

  3. Перше місце!

    31-го березня в Київській Міській Раді відбувся VII Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Зіркафест. Моя Україна", в якому дитячий хор Центру "Наші Діти" з піснею "Нам потрібне мирне небо" зайняли перше місце. Вітаємо переможців! Подивитися відео можна на нашій сторінці на фейсбуці.

    02/04/2018 Докладніше

  4. Семінар "Чого бояться прийомні діти?"

    23 березня Центр Педагогіки травми провів семінар "Чого бояться прийомні діти?" для соціальних педагогів, психологів і соціальних працівників на базі нашого Центру. Було розглянуто фактори, що сприяють появі страхів у дітей і способи боротьби з ними. Слухачі дізнались як працювати з дітьми, щоб з'ясувати причини їх страхів.

    26/03/2018 Докладніше

  5. Уроки співу

    З початку року наші діти регулярно займаються хоровим співом. Двічі на тиждень до нас приходять найталановитіший педагог і хормейстер Олена Асташева та концертмейстер Ігор Орлов. Дітки дуже люблять хор і з великим задоволенням співають. Можна переглянути видео на сторінці фейсбука тут.

    06/03/2018 Докладніше

  6. Візит до Посольства Німеччини

    На початку місяця наші діти були запрошені до Посольства Німеччини, де вони отримали новорічні подарунки та поспілкувалися с Постійним заступником Посла Німеччини в Україні, паном Вольфґанґом Біндзайлем

    10/01/2018 Докладніше