• 1
  • 2

Новини

  1. Офіційне відкриття нашого спортивного майданчика

    Разом з Ігорем Ждановим, Міністром Молоді та спорту України, Принцем Штефаном Ліхтенштейну та нашими європейськими друзями і партнерами відкрили на території Центру чудовий багатофункціональний спортивний майданчик. Тут наші діти можуть займатися футболом, баскетболом, роликовим спортом, волейболом, бадмінтоном. Є локації для занять на турніках, гри у настільний теніс і багато іншого.

    01/11/2016 Докладніше

  2. Візит Ганса Фляйш

    Вчора наш центр відвідав Ганс Фляйш. Німецький юрист та спеціаліст у сфері фінансування фондів у Німеччині, в минулому генеральний секретар Федеральної Асоціації Німецьких Фондів та генеральний менеджер Німецької Академії Благодійності. Пан Ганс поспілкувався з дітьми, був приємно враженим їхнім рівнем англійської мови та гостинністю. У всіх залишились приємні спогади. Хочеться побажати усім нам зустрічати побільше таких відкритих і привітних людей по життю!

    10/10/2016 Докладніше

  3. Центр "Наші діти" відвідав Йоханнес Регенбрехт

    4 вересня до Центру «Наші діти» завітав Йоханнес Регенбрехт, Посол, Спеціальний посланник в Україні, Керівник Проектної групи в Україні Міністерства закордонних справ Німеччини. Пан Йоханнес висловив свою зацікавленість у роботі Центру та зазначив, що він є реальним прикладом того, як Європейський Союз може надавати допомогу Україні. Тут кожна дитина зростає в сім’ї та у дружньому до неї середовищі, де реалізуються усі її права. Такий досвід вартий наслідування та може сприяти впровадженню інших європейських ноу-хау у сфері захисту прав дитини в Україні.

    04/09/2016 Докладніше

  4. Нові діти у ЦНД

    І знову наш Центр відкрив двері для діток з зони АТО. Ми раді вітати сестричок Альону (9 років) та Люду (13 років), а також Діану (12 років). Дівчата приїхали до нас з міста Маріуполь Донецької області. Вони веселі, розумні та швидко знайшли спільну мову з іншими дітьми. Дівчата дуже люблять музику,танці та спорт. Бажаємо їм знайти вірних друзів та відчувати тепло й затишок!

    02/09/2016 Докладніше

  5. Зустрічаємо нових волонтерів

    Сьогодні у нас в Центрі багато новин! По-перше, ми проводжали наших волонтерів з Німеччини – Пауля та Георга. По-друге, ми зустрічали нових волонтерів – Шарлотте та Альошу. І, по-третє, до нас приїхали волонтери від AIESEC Kyiv. Разом з Усамом, Буржу, Надою, Емною, Сімоною та Надою наші діти вдосконалюватимуть свої знання з англійської. Ми раді нашим волонтерам з усіх куточків світу і завжди чекаємо в гості!

    31/08/2016 Докладніше

  6. Повернення дітей з літнього відпочинку

    Цього тижня натхненні новими враженнями та сповнені сил 17 дітей повернулися з Одеського санаторію «Затока», де провели незабутній літній відпочинок біля моря. 7 дітей повернулись з Каліфорнії (США) та 2 дітей з Техасу (США) де вони проживали в родинах, подорожували та вивчали мову. У Центр разом з малечею повернулися дитячий сміх та гамір!

    15/08/2016 Докладніше