• 1
  • 2

Новини

  1. «Тельбин Райдерз» виграли перший кубок!

    Цими вихідними старша команда Центру «Тельбин Райдерз» дебютувала на Відкритому турнірі з хокею на роликах у Луцьку. Попри те, що наша команда брала участь у подібному чемпіонаті вперше, показала дуже гарні результати для такого рівня змагань та стала володарем кубка! Регулярні тренування та якісні умови для їх проведення позитивно відобразилися на злагодженій грі спортсменів.

    17/11/2015 Докладніше

  2. Вистава «По інший бік сонця» в театрі Франка

    12 жовтня в Театрі ім. І.Франка відбулося завершення 2 циклу соціально-культурної програми «Включення» виставою «По інший бік сонця». Головні виконавці – діти, що опинились у складних життєвих обставинах, та їх талановиті однолітки.

    13/10/2015 Докладніше

  3. Візит Ребекки Гармс до Центру «Наші діти»

    Центр захисту дітей "Наші діти" відвідала Ребекка Гармс, депутат Європейського Парламенту з Німеччини, очільниця фракції Зелених. Пані Ребекка вже не перший рік слідкує як Центр розвивається, тому скористалася нагодою стати гостею. Пані Ребекка познайомилася з родиною Марченко, у якій проживають діти із зони бойових дій, та висловила їм свою підтримку.

    13/10/2015 Докладніше

  4. Відкриття хокейного сезону

    Діти Центру відвідали хокейний матч, яким було розпочато цьогорічний Чемпіонат України. На лід Палацу спорту вийшли команди "Дженералз" Київ та ХК "Кремечук". "Сьогоднішній матч став своєрідним практичним заняттям для наших спортсменів", – говорить тренер команд Центру з хокею на роликах Василь Василенко. "Для молодих гравців важливо бачити як виступають професійні клуби. Це дає їм додаткову мотивацію до занять спортом та стимулює досягати поставлених цілей. Сьогоднішній матч став своєрідним практичним заняттям для наших спортсменів," – говорить тренер команд Центру з хокею на роликах Василь Василенко.

    25/09/2015 Докладніше

  5. Міжнародна конференція на тему освітньої реформи в Україні в Центрі «Наші Діти»

    Центр «Наші Діти» приймав міжнародну конференцію на тему «Українська освітня реформа у європейській перспективі. Зміни починаються зі школи.», участь у якій взяло близько 160 осіб – вчителі, науковці, журналісти, політики з України та Польщі. У рамках конференції обговорювалися питання української освітньої реформи та, пов’язаної з нею, децентралізації місцевого самоврядування. Зустріч польських та українських експертів, працівників міністерств, представників місцевої влади та системи освіти і, перш за все, вчителів та директорів шкіл, дала можливість обмінятися думками та поділитися досвідом.

    15/09/2015 Докладніше

  6. Анна Марія Корацца Більдт провела вихідний разом з дітьми Центру

    До Центру «Наші діти» завітала Анна Марія Корацца Більдт, депутат Європейського парламенту зі Швеції. Проблема гуманітарної кризи в Україні хвилює багатьох європарламентарів. У процесі підготовки до семінару «Невидиме обличчя війни в Україні: вплив на дітей», проведення якого заплановано на 23 вересня у Брюсселі, пані Анна Марія особисто приїхала в Україну. Вона відвідала наш Центр та провела вихідний разом з родиною Басараб, у якій проживають діти з м. Щастя Луганської області.

    13/09/2015 Докладніше