• 1
  • 2

Новини

  1. З чемпіонами про спортивне майбутнє дітей!

    Наш Центр продовжує активну діяльність у напрямі спортивного виховання дітей, якими ми опікуємось. Так, наприклад, в рамках проекту «Наш вибір - СПОРТ», 29 жовтня 2014 року до Центру захисту дітей «Наші діти» завітали поважні гості. Поспілкуватись з нашими вихованцями приїхали два визначні спортсмени: Завальнюк В`ячеслав, віце-президент Федерації хокею України, гравець національної збірної України учасник зимових Олімпійських ігор 2002, а також Христич Дмитро, радянський та український хокеїст, учасник матчів усіх зірок 1997 і 1999. У складі національної збірної СРСР переможець чемпіонату світу 1990. У складі національної збірної України учасникзимових Олімпійських ігор 2002, заслужений працівник фізичної культури і спорту України.

    29/10/2014 Докладніше

  2. В рамках соціально-культурного проекту «Включення» в Центрі "Наші діти "вже стартували безкоштовні заняття по трьом напрямках: - Сучасний танець - Хоровий спів - Театральна майстерність Запрошуємо до нас всіх бажаючих діток віком від 8 до 16 років! За детальною інформацією звертайтесь до координатора проекту: Федів Юлії +38(067)537 20 45

    15/10/2014 Докладніше

  3. Центр "Наші Діти" святкує Європейський день благодійних фондів

    Сьогодні Європа святкує День благодійних фондів. З цієї нагоди у столичному парку Шевченка відкрилася фотовиставка «Благодійність крізь призму об`єктива». Захід організовано Українським форумом благодійників та Благодійною фундацією «Відкриті серця України» за підтримки Київської міської державної адміністрації. Мета цього дня – відзначити внески благодійних фондів, які вони роблять для розв’язання різноманітних соціальних проблем та розвитоку суспільства. Колектив Центру захисту дітей «Наші діти» був відзначений подякою за сумлінну та натхнену працю на користь тих хто потребує соціальної підтримки та допомоги.

    01/10/2014 Докладніше

  4. У Центрі здійснено планову перевірку

    30 вересня 2014 року представниками Служби у справах дітей, Департаменту охорони здоров`я Київської міської державної адміністрації була здійснена планова перевірка стану роботи із соціально-правового захисту дітей у нашому Центрі. Комісія перевірила: особові справи дітей; стан збереження житла та майна дітей; отримання соціальних виплат; своєчасність проведення медичного обстеження дітей, тощо. Суттєвих зауважень до роботи адміністрації нашого Центру зроблено не було. На даний момент ми чекаємо на офіційне заключення.

    30/09/2014 Докладніше

  5. Візит Джона Е. Хербста

    24 вересня до Центру «Наші Діти» завітав Джон Е. Гербст — американський дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні 2003-2006, директор Євроазійського Центру Атлантичної Ради, а також за сумісництвом член Ради Радників Структурного осередку Німецько-Польсько-Українського Товариства. Під час свого перебування йому вдалось ознайомитись із головними новинами та станом справ. Після офіційної зустрічі він також відвідав одну із родин.

    24/09/2014 Докладніше