• 1
  • 2

Новини

  1. Центр «Наші Діти» приймає «Дітей Щастя»

    «Діти Щастя» - реальні діти, такі самі як і інші діти нашого міста, країни, світу. «Діти Щастя» - це сімнадцять підлітків від 14 до 16 років, які приїхали зі сходу України, з міста Щастя, Луганської області. Лише байдужий не чув про події, які відбувалися в цьому місті та околицях. Лише байдужий не запам’ятав «романтичну» назву міста з трагічних репортажів новин та заголовків газет. Місто – гаряча точка, місто під обстрілами, одне з низки міст, які потрапили до територій під трагічною назвою «Зона АТО».

    12/12/2014 Докладніше

  2. Ми провели перший семінар на тему "Вулична робота з молоддю"

    З 02 по 04 грудня 2014 року в рамках проекту по мобільній роботі з молоддю, який Структурний осередок Німецько-Польсько-Українського Товариства в Україні реалізує в Києві на базі Дніпровського району м. Києва за підтримки німецької організації Aktion Mensch, відбувся перший семінар на тему «Вулична робота з молоддю: уточнення понять, введення в концепцію та система оцінок». Учасниками семінару були соціальні працівники, психологи, юристи та державні службовці Дніпровського району м. Києва. Завдяки цікавим доповідям німецьких експертів професорів Вальтера Шпехта і Вернера Кюблера, представників Міжнародної організації по мобільній роботі з молоддю м. Штутгарта, спеціалісти сфери захисту прав дитини отримали нові знання у сфері вуличної роботи з людьми у складних життєвих обставинах, познайомилися з німецькою моделлю мобільної роботи, а також розробили інструментарій для проведення аналізу соціального середовища Дніпровського району м. Києва.

    05/12/2014 Докладніше

  3. Співробітники Центру захисту дітей «Наші Діти» підтримують інформаційну компанію «Насильство – це сміття, яке треба виносити з дому!». Акція проводиться за підтримки міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ). Не дивлячись на непростий час для України та українського народу, ми маємо своїм прямим обов’язком не лише нагадувати про актуальність даної проблеми, але і протидіяти всім проявам гендерного насильства в суспільстві. Це наша робота, це наша місія, це наш шлях! Шлях громадянського суспільства рівних прав та можливостей. Дякуємо за яскраву ідею, і за можливість прийняти в ній хоч невеличку, але дуже вагому участь. Колектив Центру захисту дітей «Наші Діти» .

    26/11/2014 Докладніше

  4. Сьогодні ми із радістю вітали наших колег з КЗ МЦ "Промінь надії". Ми провели екскурсію по теріторії Центру, розповіли історію створення, надали інформацію про основну діяльність та напрями нашої роботи. Під час спілкування обговорювались деталі функцюювання соціального та юридичних блоків, також нюанси, які стосуються фінансового та господарського відділів. Сподіваємось на подальшу співпрацю та обмін досвідом.

    25/11/2014 Докладніше

  5. Запрошуємо на міжнародний семінар

    З 02 по 04 грудня у Києві відбудеться міжнародний семінар «Вулична робота з молоддю: уточнення понять, введення в концепцію та система оцінок» Структурний осередок «Німецько-Польсько-Українського Товариства» в Україні виступає організатором семінару в рамках німецько-українського проекту «Мобільна робота з молоддю та методики проведення аналізу соціального середовища». Захід проходитиме за підтримки німецької організації «Aktion Mensch».

    21/11/2014 Докладніше

  6. "Наші діти" на заводі Coca-Cola

    "Наші діти" під час канікул відвідали завод Coca-cola в Україні і побачили як виробляються їх улюблені напої. На екскурсії в цехах Заводу-гіганта діти побачили як очищують воду для Coca-cola, як видуваються та наповнюються пляшки. Крім того, діти відвідали музей компанії, де переглянули фільм про завод та мультфільми про Coca-cola, взяли участь у вікторині з призами та сюрпризами, а в кінці продегустували улюблені напої.

    04/11/2014 Докладніше