• 1
  • 2

Новини

  1. Наші зимові канікули

    Ось і завершились новорічні канікули. Для кожної дитини це особливий час. Щорічно спеціалісти нашого Центру розробляють спеціальну програму культурно-масового відпочинку для дітей під час Новорічних свят. Цей рік не став виключенням. Під час зимового відпочинку діти відвідали: вистави, концерти, мюзикли... Загалом ми активно проводили час: каталися на ковзанах, грали у сніжки, насолоджувались екскурсіями улюбленим містом. Діти Центру вдячні всім за підтримку та чудову організацію цікавих заходів. Ми отримали богато нових вражень, і тепер з новими силами та натхненням повертаємось до навчання.

    14/01/2015 Докладніше

  2. Щиро дякуємо Українському фонду «Благополуччя дітей»

    Тривалі бурхливі події на Сході України, на жаль, торкнулись не тільки дорослих, а і дітей. Актуальною проблемою залишається питання їх безпеки та захисту. У співпраці з громадською організацією «Врятуємо Україну» нам вдалось розповсюдити інформацію про можливе тимчасове проживання дітей з зони бойових дій в Центрі «Наші діти». На підставі заяв від батьків, 12 грудня 2014 року до Центру було прийнято 17 дітей. На даний час вони проживають в Центрі у сімейних групах. У Центрі створені всі умови для безпечного, комфортного проживання та розвитку. Завдяки проекту, який реалізується ВБО Українським фондом «Благополуччя дітей», ми отримали благодійну допомогу. На виділені кошти дітям придбали білизну та повсякденний одяг.

    06/01/2015 Докладніше

  3. Підсумки 2014 року

    Дорогі друзі та спонсори Центру "Наші Діти", цей рік видався непростим для України, тривале воєнне протистояння та конфлікти на Сході принесли значні політичні зміни. На жаль, до затишшя ще дуже далеко. Для нашого Центру 2014 рік теж видався складним та напруженим. У той час, коли багато дітей і сімей в Україні страждають від відсутності гарячої води та тепла, ми можемо задовольнити наші потреби завдяки нашій сучасній геотермальній системі опалення. Саме ваша підтримка допомогла нам максимально забезпечувати звичний рівень утримання наших дітей. З листопада місяця ми значно розширили наші можливості, що дозволило нам прийняти дітей із кризових регіонів у три нові соціальні родини. Таким чином наразі наш центр майже повністю заповнений. Ми раді, що можемо запропонувати дітям святкування Нового року у родинній, теплій та повній турботи атмосфері.

    31/12/2014 Докладніше

  4. "Наші діти" святкують Новий рік в Америці!

    Зимові канікули для наших дітей не проходять даремно, почалися новорічні свята і на канікули наших дітей запросили до Америки. 21 грудня відбувся старт у Борисполі і вже зараз маленькі жителі нашого Центру насолоджуються відпочинком в штаті Техас та милуються краєвидами заходу, святкують Різдво та зустрічають Новий Рік. Ці веселі посмішки дітей свідчать про те, що діти з радістю та насолодою проводять час, вони втілюють в нас життя…

    30/12/2014 Докладніше

  5. Міжнародна конференція у Центрі "Наші діти"

    Подія відбулась за участі вітчизняних та міжнародних експертів у сфері захисту прав дитини, представників мереж громадських організацій з Болгарії, Німеччини, Великої Британії, українських та європейських державних діячів.

    18/12/2014 Докладніше

  6. Ми провели звітній концерт!

    17 грудня 2014 року, на передодні дня Святого Миколая, діти Центру "Наші діти" виступили перед великою аудиторією із звітнім концертом, який ми підготували у рамках II Циклу творчого проекту "Включення". Діти виконували хорові, музичні та танцювальні номери.

    18/12/2014 Докладніше