• 1
  • 2

Новини

  1. Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя

    27 лютого 2015 року за запрошенням МБО «Партнерство кожній дитині» діти та соціальні педагоги нашого Центру відвідали нестандартну подію – відкритий простір. Цей захід проводиться у рамках Проекту «Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя». Разом із фахівцями діти розглядали та ділилися актуальними проблемами, намагалися знайти оптимальні шляхи їх вирішення та готували різноманітні пропозиції для покращення існуючих форм підтримки.

    27/02/2015 Докладніше

  2. Навчальна програма «Діти і війна. Техніки зцілення»

    Центр «Наші діти» постійно піклується по розвиток та вдосконалення професіоналізму своєї команди. Ми активно вивчаємо та шукаємо нові освітні програми та спеціальні курси. Так, наприклад, 16-18 лютого цього року декілька наших співпрацівників педагогічного відділу пройшли навчання для спеціалістів за програмою «Діти і війна. Техніки зцілення». Було дуже цікаво та пізнавально почути досвід зарубіжних спеціалістів, на практиці розібрати різні вправи та приклади. Ми також дізнались про нові методи та техніки роботи з дітьми, які пережили травматичні події.

    18/02/2015 Докладніше

  3. Ми щиро вдячні за вашу роботу!

    Робота з дітьми в Центрі «Наші діти» є цікавою, відповідальною та нелегкою. 16 лютого 2015 року в колективі Центру відбулися невеликі штатні зміни. Родина Фащенко-Огранович з 2012 року працювала в Центрі. Незважаючи на всі труднощі, вони розуміли ситуації і проблеми дітей, з терпінням і любов’ю відносились до кожної дитини та успішно вирішували їх долю. За цей час роботи з їх родини семеро дітей знайшли постійну сім’ю: троє дітей усиновлено, двоє дітей повернуто до своїх рідних батьків, а двоє - передано під опіку рідної бабусі.

    16/02/2015 Докладніше

  4. «Наші Діти» відкривають Америку

    Завдяки запрошенню благодійної організації «Orphan's Rainbow» ( США) діти нашого Центру мали змогу провести зимові канікули та свята з 21 грудня 2014 року по 12 січня 2015 року у штаті Техас, США. Діти проживали в гостях у американських родинах, в таких містах як МакАллен, Мишен, Единбург і Веслако. За три тижні діти зуміли відсвяткувати Різдво та Новий Рік, подивитися та відчути всі культурні особливості Техасу, а саме: скуштувати американської, бразильської, мексиканської кухні, покататися на конях на справжньому ранчо та відвідати міста: МакАллен та Сан-Антоніо, побачити на власні очі Атлантичний океан, відвідати острів «Сан Падре Айленд» у Мексиканській затоці.

    23/01/2015 Докладніше

  5. Подяка компанії «Фокстрот. Техніка для дому»

    Центр захисту дітей «Наші діти» від свого імені та від імені наших сімейних груп, яким ви подарували 5 електрочайників, висловлює щиру вдячність компанії «Фокстрот. Техніка для дому». Ваші щедрість та чуйне ставлення до дітей допомагає нам створювати затишок у кожній сімейній групі. Дякуємо за ваші добрі і відкриті серця! Найкращі побажання в подальшій діяльності, реалізації всіх ваших хороших задумів!

    22/01/2015 Докладніше

  6. "ЕКОклас" для дітей Центру "Наші діти"

    16 січня 2015 року в Центрі «Наші діти» відбулась презентація II всеукраїнського конкурсу «ЕКОклас», ініційованого «Соціальним центром Виходцева Геннадія» та реалізованого торгівельною мережею «Фокстрот. Техніка для дому». Місце проведення конкурсу стало невипадковим, адже починаючи з 2011 року, «Наші діти» реалізує Зелену концепцію. Ця подія зібрала всіх юних еко-активістів нашого Центру.

    16/01/2015 Докладніше