• 1
  • 2

Новини

  1. Поповнення у сімейній групі Авраменко

    Вчора ввечері до нашого Центру було прийнято маленьку дівчинку Аню (9 років). Прибула вона до нас з Дніпровського району міста Києва. Вже зараз дівчинка отримала новий одяг та все необхідне для комфортного проживання у сімейній групі. Спеціалістами планується проведення огляду Ані для подальшого надання психологічної та іншої допомоги.Найближчим часом Аня продовжить навчання у своїй школі. Тож хай кожен новий день буде для дівчинки радісним та повним сімейного тепла.

    17/03/2015 Докладніше

  2. Ми піклуємось про довкілля

    З кожним роком людство все більше і більше замислюється про проблеми захисту довкілля. Для Центру «Наші діти» проявом турботи про навколишнє середовище є реалізація «Зеленої концепції». Це свого роду філософія та стиль життя. Для розвитку свідомого ставлення до ресурсів, необхідно донести до людей поблематику та важливість збереження нашої планети. В нашому Центрі ми почали з малого: з проведення освітницької програми для молоді. В рамках навчального курсу «Міжнародні Стратегії сталого розвитку » студенти 4го курсу університету «КРОК» відвідали Центр «Наші діти» та ознайомились з принципами роботи геотермальної системи, яка інстальована на його території .

    13/03/2015 Докладніше

  3. Поринаємо у кіномистецтво

    Вже другий тиждень поспіль діти нашого Центру проходять навчання кіномистецтву. Разом із Оксаною Казьміною, режисером, вони поринають у вимір кіномайстерності. За такий короткий час діти вже встигли ознайомитись із процесом кіновиробництва. З кожним новим заняттям у Кінолаборотарії вони покращують свої творчі навички. Кожному з учасників гуртку довірили по відеокамері. Тепер вони, як справжні режисери створюють коротенькі відеороліки, і навіть мають намір прийняти участь у творчому конкурсі. Ініціатором стала куратор проекту «Дитяча кінолабораторія», пані Оксана.

    10/03/2015 Докладніше

  4. Ми вітаємо нових дітей в Центрі

    Ми раді продовжувати надання допомоги дітям із зони бойових дій. Сьогодні до нас прибули ще троє дітей з міста Щастя, Луганської області: Настя 17 років та дві сестрички Женя (16 років) і Каріна (11 років). Фахівцями Центру була надана психологічна допомога і вирішені питання їх подальшого навчання. Тепер у спокої та злагоді дівчата перебувають у сімейних групах Басараб та Борисенко, які піклуються про їх безпечне проживання у нашому Центрі. Ми та діти постійно підтримуємо зв'язок з їх батьками та родичами. Сподіваємось, що діти швидко облаштуються на новому місці та знайдуть багато друзів.

    06/03/2015 Докладніше

  5. «У здоровому тілі — здоровий дух»

    Центр «Наші діти» веде активну діяльність у багатьох напрямках в роботі із дітьми. Так, наприклад, у рамках реалізації проекту «Наш вибір - Спорт», ми намагаємось кожного дня розповідати дітям про те, що заняття спортом – це запорука міцного здоров’я та гарного самопочуття.Для створення найкращих умов повноцінного фізичного, творчого та спортивного розвитку кожної дитини ми консультуємось із найкращими фахівцями та тренерами.Тепер щотижня діти матимуть можливість займатися танцями та функціональним тренінгом з Анною Розвадовською, професійним хореографом, сертифікованим тренером з танцювального напрямку ZUMBA. На цьому тижні ми вже провели перше тренування.

    04/03/2015 Докладніше

  6. Допомога дітям із зони АТО

    Центр «Наші Діти» з грудня 2014 надає допомогу дітям, які проживали у зоні бойових дій, а це 20 дітей з м. Щастя, Луганської області та м. Дебальцеве, Донецької області. Життя під страхом смерті, втрата можливості отримати освіту, гідне медичне обслуговування, нормально жити та творчо розвиватися, тривога за рідних та близьких, повна дезадаптація – ось чим жили діти останні місяці у зоні бойових дій. Ми намагаємося надати дітям необхідну психологічну, педагогічну, соціальну та медичну допомогу. Діти забезпечені гідними умовами проживання, повноцінним і раціональним харчуванням, проведено медичне обстеження та необхідне лікування.

    03/03/2015 Докладніше