• 1
  • 2

Новини

  1. Візит партнерської організації Pax Christi

    Діяльність будь-якої благодійної організації потребує підтримки людей доброї волі. Наш Центр вже три роки активно співпрацює зі всесвітньовідомою організацією Pax Christi. Головною метою її діяльності є налагодження миру, справедливості та підтримка реалізації усіх прав людини. Pax Christi об’єднує волонтерів з усього світу. Так, наприклад, за час нашої спільної роботи кожного року до нашого Центру приїжджають по два волонтери із Німеччини. Зазвичай це випускники, які тільки закінчили школу. Вони проживають у Центрі, паралельно займаються організацією дозвілля дітей. Після школи допомагають робити домашні завдання, займаються вивченням іноземних мов, зазвичай англійською та німецькою.

    03/04/2015 Докладніше

  2. Візит Дніпровської РДА: розвиваємо зелені технології

    Центр «Наші діти» виступає піонером у використанні енергоефективних технологій та геотермії. Ми прагнемо турбуватися про навколишнє середовище та підвищувати рівень знань у цій сфері. 2 квітня 2015 року у Центрі «Наші діти» відбулась запланована зустріч із представниками Дніпровської РДА та директорами загальноосвітніх шкіл дніпровського району.Головною метою зустрічі був обмін досвідом та можливості впровадження енергозберігаючих технології у навчальних та виховних закладах Дніпровського району. За останні декілька місяців фахівці Центру провели поглиблений економічний аналіз нашої установки та оцінили ефективність використання геотермії.

    02/04/2015 Докладніше

  3. Ми провели другу тренінгову сесію Міжнародного семінару

    З 24 по 26 березня 2015 року у Києві відбулась друга тренінгові сесія міжнародного семінару «Аналіз соціального середовища: складові, функції та концептуальні принципи». Структурний осередок «Німецько-Польсько-Українського Товариства» в Україні виступив організатором семінару в рамках німецько-українського проекту «Мобільна робота з молоддю та методики проведення аналізу соціального середовища». Захід пройшов за підтримки німецької організації «Aktion Mensch». Цільова аудиторія: фахівці соціальної сфери, представники громадських організацій, які працюють в сфері захисту прав дітей та молоді.

    26/03/2015 Докладніше

  4. Вихідні "Наші діти" провели з користю

    Вихідні наші дітки провели з користю для себе. 21 березня 2015 року відомий польський хореограф, художній керівник другого циклу проекту «Включення» Олена Леоненко провела майстер-клас з дітьми – учасниками проекту. Завдяки вправам на відчуття тіла допомогла діткам краще відчути себе та навчитися справлятися з емоціями.

    21/03/2015 Докладніше

  5. НАША НАСТЯ ЗНАЙШЛА СВОЮ РОДИНУ

    Кожен із нас любить і цінує свій дім і свою родину. Адже дім – це фортеця, де можна сховатися від будь-яких життєвих негараздів, а рідні – це люди, які завжди зрозуміють і підтримають у важку хвилину. Ми щиро раді тому, що від сьогодні для Анастасії (17 років) починається нове життя. Ось і здійснилась дитяча мрія знайти свою родину. Бажаємо всього найкращого у новій сім’ї. Нехай твій шлях по життю буде сповнений лише найтеплішими емоціями, взаєморозумінням та любов’ю. Адже любов сім'ї - найбільше щастя в житті.

    20/03/2015 Докладніше

  6. Зустріч з Карітас Київ

    У рамках реалізації проекту «Аналіз соціального простору та мобільна робота з молоддю» 18 березня 2015 року у Центрі «Наші діти» відбулася зустріч з партнерами проекту – організацією «Карітас Київ». Представники «Карітас Київ» Зоряна Лукавецька та Ірина Пухняк у супроводі німецького експерта з оцінки Дорсі Джерман ознайомилися з діяльністю нашої організації, були приємно вражені об’ємом послуг, які надаються Центром «Наші Діти» та новизною і актуальністю проектів, реалізованих Структурним осередком Німецько-Польсько-Українського Товариства в Україні.

    18/03/2015 Докладніше