• 1
  • 2

Новини

  1. Вистава «По інший бік сонця» в Мистецькому Арсеналі

    30 травня 2015 в рамках фестивалю «Арсенал ідей» завершився другий цикл проекту «Включення», виставою «По інший бік сонця». Проект «Включення» реалізується в циклах, кожен з яких триває 9 місяців та завершується художнім виступом. Наш проект сприяє реінтеграції дітей у суспільство, використовуючи різні мистецькі напрямки (музика, танці, спів, театр, дизайн) у поєднанні зі спортом та соціальною проблематикою. Він передбачає участь дітей з різних верств суспільства та з різними інтересами і талантами.

    30/05/2015 Докладніше

  2. Марина Порошенко відвідала Центр захисту дітей "Наші діти"

    Міжнародний день сім'ї, який відзначається 15 травня, можна назвати найсімейнішим святом нашого часу. Засноване в 1993 році з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, це свято швидко знайшло своїх прихильників по всьому світу. Символічно, що саме в цей день Центр захисту дітей «Наші діти», материнською організацією якого виступає Структурний Осередок «Німецько-Польсько-Українського товариства» в Україні, відвідала дружина Президента України Марина Порошенко, Уповноважений Президента України з Прав Дитини Микола Кулеба, засновниця Німецько-Польсько-Українського Товариства Барбара-Марія Монгайм та Голова комітету ВРУ з питань культури і духовності Микола Княжицький.

    15/05/2015 Докладніше

  3. Вистава «По інший бік сонця» на дитячому фестивалі «Арсенал ідей»

    Найтемніше буває перед світанком…Але світанок так і не настав. «А, може, хтось украв сонце?» - подумав Андрійко... «Тільки хто міг украсти наше Сонце? Хтось напевно дуже сильний і дуже злий. Але навіщо? Чому? Сонце саме б не сховалося». На ці та інші питання шукатимуть відповіді герої вистави «По інший бік сонця» другого циклу проекту «Включення» Структурного осередку Німецько-Польсько-Українського Товариства в Україні.

    08/05/2015 Докладніше

  4. Квітень: звітуємо про нашу роботу

    Із радістю ділимося з нашими читачами останніми новинами та подіями в Центрі, що відбулись у квітні. Останні 5 місяців Олександра (14 років) та Анастасія (17 років), які прибули до Центру з зони бойових дій проживали в родинах Басараб та Майборода. Діти навчались у школі, приймали участь у проекті «Включення», відвідували різні спортивні гуртки. Окрім звичайних турбот наша команда працювала над тим, щоб організувати і забезпечити повернення дітей у біологічні родини, які опинились у кризовій ситуації. У квітні дівчата повернулись до своїх сімей, чому ми дуже раді.

    30/04/2015 Докладніше

  5. Репетиція вистави «По інший бік сонця»

    25 квітня 2015 року у рамках другого циклу проекту «Включення» відбулася перша генеральна репетиція вистави «По інший бік сонця». Художній керівник та режисер Олена Леоненко у супроводі сценографа Петра Богомазова, а також наших талановитих педагогів та танцівників познайомили дітей-учасників проекту зі сценарієм вистави, провели першу розстановку по ролях та окремих сценах вистави, запланованої на 30 травня у рамках дитячого фестивалю ««Арсенал ідей» в Мистецькому Арсеналі.Наші діти з цікавістю знайомилися зі своїми старшими колегами-акторами, навипередки показували свої вміння з театральної гри, танцювальні трюки, мелодійні голоси та майстер-класи гри на перкусійних інструментах.

    25/04/2015 Докладніше

  6. Перспективи розвитку дитячої та молодіжної політики в Україні

    24 квітня в Центрі «Наші діти» відбулась зустріч засновниці Німецько-Польсько-Українського Товариства Барбари-Марії Монгайм з Заступником Міністра з питань співпраці польської діаспори Конрадом Павліком, радником Департаменту Східної та Південної Америки МЗС Польщі Мачей Новаком, заступником директора східного Департаменту МЗС Польщі Мальгожатою Твардовською, з Тимчасовим повіреним у справах Польщі в Україні, Даріушем Гурчинським, а також з Уповноваженим Президента України з Прав Дитини Миколою Кулебою .

    24/04/2015 Докладніше