• 1
  • 2

Новини

  1. Puppet show at the Center

    10 вересня 2018 року Центру захисту дітей « Наші діти» було проведено Благодійну акцію «Діти – дітям». Так, до вихованців закладу приїхали в гості талановиті маленькі актори зразкового лялькового театру «Фантазія» Центру позашкільної освіти «Соняшник». Проведений захід дав можливість дітям, зануритись в атмосферу чарівного та прекрасного світу мистецтва, краси, та радості, отримати незабутні враження, позитивні емоції, які так необхідні дітям, щоб мати можливість сприймати світ не таким суворим та жорстоким. На завершення акції всі діти, як вихованки, так і актори прийняли участь в пікніку, який було організовано силами співробітників закладу. Висловлюємо щиру вдячність керівникам зразкового лялькового театру «Фантазія» Центру позашкільної освіти «Соняшник» : - Громадській Катерині Євгеніївні , та Поперечній Тетяні Федорівні акторам театру;

    09/09/2018 Докладніше

  2. Карпатські зорі

    Центр захисту дітей "Наші діти" спільно з КМДА продовжує оздоровчу кампанію вихованців. З 10 серпня діти Центру виїхали на оздоровлення до лікувально-оздоровчого комплексу "Карпатські зорі". Комплекс розташований в мальовничому місці на березі річки Рибниця у місті Косів Івано-Франківської області. Діти із задоволенням відвідують всі заходи, які включені в програму перебування. Серед яких і походи, і екскурсії по музеях та визначних місцях Івано-Франківщини. Для дітей проводяться дискотеки, веселі старти, різноманітні майтер-класи. Ось так весело, з користю та можливістю показати всі свої таланти, діти проводять останні дні літніх канікул.

    20/08/2018 Докладніше

  3. GoFriends IT Camp у нашому Центрі

    Компанія “GoFriends IT” спільно з Центром “Наші діти” організувала IT-табір для дітей-сиріт та малозабезпечених дітей у Києві з 23.07.2018 по 01.08.2018. Головною метою IT-табору було познайомити дітей-учасників з основами розробки IT-продуктів та web-програмування. Протягом десяти днів табору, учасники вивчали усі етапи розробки IT-продуктів: від створення ідеї, UI/UX прототипу, дизайна проекту, до презентації готового IT-продукту. Діти так сильно залучилися до процесу створення проектів, що весь вільний час (навіть під час прийому їжі) проводили обговорення і розробку своїх IT-ідей.

    01/08/2018 Докладніше

  4. Табір політичної освіти для молоді "CampUP" у нашому Центрі

    ГО “Сенаріо” спільно з Центром “Наші діти” організували табір політичної освіти для молоді , “CampUp”, для дітей віком від 13 до 18 років. Табір проходив у Києві з 16.07.2018 по 20.07.2018. Ми віримо, що діти та молодь є рушійними силами змін у країні, тому дуже важливо створити і розвивати їхнє критичне мислення з раннього віку. Мета табору – поєднати навчання з іграми: учасники слухали цікаві промови експертів, створювали власні “політичні партії” і брали участь в імпромізованих виборах. Також учасники повинні були розробити нові реформи, представити та захистити їх. Це були незабутні п’ять днів!

    20/07/2018 Докладніше

  5. Еко-тренінг в нашому Центрі

    Сьогодні в нашому Центрі волонтер руху "Let's do it!" Юлія провела тренінг на тему охорони довкілля. Вона у формі гри пояснила дітям, чому охорона довкілля важлива, і що потрібно робити кожному жителю нашої планети для того, щоб ми не перетворили довкілля на гори сміття. Діти центру із задоволенням слухали Юлію, придумували способи повторного використання різноманітних предметів. Крім цього, однією із важливих тем була тема сортування сміття. Доповідач організувала для дітей різноманітні конкурси, які зацікавили їх, дали поштовх до головної мети - збереження довкілля.

    08/06/2018 Докладніше

  6. День захисту дітей

    Сьогодні в нашому центрі святкували День дітей.

    01/06/2018 Докладніше